SANTUARI DE SANTA GEMMA GALGANI. BARCELONA

La Maria Solans Perez publica una fotografia del santuari de  Santa Gemma Galgani , a Barceloana , que  va ser projectat per l'arquitecte Eugenio Pedro Cendoya Oscoz (Villabona, Guipúscoa, 6 de setembre de 1894 - Barcelona, 29 de març de 1975) i la seva construcció es va dur a terme entre 1953 i 1957 .




 L'edifici consta de tres naus, amb capacitat per a unes mil persones, i ressalta al presbiteri, a uns set metres d'alçada, una talla de santa Gemma i, a sota, un gran crucifix de talla, ambdues imatges de l'escultor Joan Puigdollers Olm (Vich, 2 de septiembre de 1927-Barcelona, 7 de diciembre de 2004). També hi ha una imatge de la Mare de Déu dels Dolors a la capella lateral. Amb motiu del centenari de la mort de santa Gemma, el 10 de gener de 2004 es va inaugurar un gran òrgan que consta de 51 jocs, 6 mitjos jocs, 6 acoblaments i 3615 tubs.

https://translate.google.com/translate?hl=ca&sl=es&u=https://es.wikipedia.org/wiki/Santuario_de_Santa_Gema_(Barcelona)&prev=search&pto=aue


http://www.preguntasantoral.es/2010/10/santa-gema-galgani/




Us esperonem,  , a donar compliment a TOTES les instruccions de les autoritats sanitàries CATALANES  per evitar l’extensió de la Covid.19, només així,  amb la intercessió de santa Gemma Galgani   davant l’Altíssim,   podrem aconseguir  que s’aturi aquesta sindèmia que s’acarnissa amb les persones grans, els malalts crònics, els que pateixen limitacions físiques i/o psíquiques, i  aquells que no tenen una bona situació econòmica.


Comentaris