UNA MARATÓ PER CATALUNYA.

 

Davant els greus problemes econòmics que com a conseqüència de l’espoli fiscal pateix Catalunya d’ençà de 1.714, i que hores d’ara ,  amb la sindèmia de la Covid. 19 , comporten situacions de greu misèria per alguns col•lectius, que us sembla convocar UNA MARATÓ PER CATALUNYA?.

 

De fa anys gràcies a la Marató de TV3, Catalunya s’ha pogut donar resposta, o almenys esperança a moltes persones, que es veien condemnades a l’aïllament i/o la desatenció.

 

Ara és hora d’ajudar al país, i cal ser optimistes, ja que fins i tot descomptant als ‘espanyolistes’ que viuen entre nosaltres, podem eixugar el dèficit econòmic que aclapara als més febles.

 

Passem de cridar SOM UNA NACIÓ, a demostrar que realment ho som !




Cuideu-vos molt, l’especulació amb les vacunes feta per uns i altres, fa preveure que almenys a Catalunya, els terminis es podrien allargar més enllà del 2021.


Madrid – que no actualitza les dades de forma regular - reconeixia 22.214 víctimes:

 

https://www.comunidad.madrid/sites/default/files/doc/sanidad/210223_cam_covid19.pdf

 

Catalunya, on en TOTES les funeràries hi ha almenys un periodista per deixar constància de la mortaldat que pateixen les  files “separatistes” , les víctimes des de l’inici de la pandèmia són 20.512 .

 

https://beteve.cat/societat/coronavirus-barcelona-ultima-hora/

 

El "laissez faire, laissez passer"  que s’ha practicat – i es practica  - al REINO DE ESPAÑA, ha comportat que percentualment sigui el lloc del món amb més víctimes.

Comentaris