IN MEMORIAM DEL RELLOTGE DE SOL A LA FAÇANA DE SANT JAUME DE VILAMONTA, MANLLEU. OSONA.

 

L’havia retratat l’any 2012, i m’enduia una “ bona sensació “ de la visita :


http://coneixercatalunya.blogspot.com/2012/03/sant-jaume-de-vilamonta-manlleu-osona.html

A l’entorn de Sant Jaume de Vilamontà sembla que sortosament es desenvolupa tot un seguit d’activitats culturals, socials i de lleure, a banda de les estrictament vinculades al culte religiós.


Dissortadament sembla que anava errat, i m’ho feia veure Pedro J.  Novella  ( li demanaré més dades sobre el segon nom, el cognom matern, i el lloc i data de naixement, sé d’ell , alhora que un gran coneixedor dels rellotges de sol,  que està  jubilat com a  mestre ).  


Pedro Joaquín Novella Sancho (Valdealgorfa, Teruel, 22.07.1949) 




Sembla que s’ha fet realitat, a Sant Jaume de Vilamontà  el que recull la paremiologia catalana “  si els fills de puta volessin no veuríem mai el sol”.


Agrairé  a qualsevol que pugui arribar-se fins a Sant Jaume de Vilamontà, que em confirmeu aquesta catàstrofe a l’email castellardiari@gmail.com


Cuideu-vos molt, la COMUNIDAD AUTÓNOMA DE MADRID, reconeix 22.646 víctimes de la Covid. 19,  LA COMUNIDAD AUTÓNOMA DE CATALUYA , 20.876 .

https://www.comunidad.madrid/sites/default/files/doc/sanidad/2103008_cam_covid19.pdf

 

https://beteve.cat/societat/coronavirus-barcelona-ultima-hora/

 

Aquí i allà, les xifres son espaordidores, i sembla que aquest  "laissez faire, laissez passer" no és “casual”, sinó  causal.  



Comentaris