IN MEMORIAM. EL DESPAXT CREUETA. SABADELL

 

La necessitat em portava fins a Sabadell, per recuperar-me dels efectes de la terrible caiguda que patia el dia 9.07.2021 ,  em calien els serveis dels fisioterapeutes.

 

Està clar però, que “la cabra sempre tira a la muntanya”, i amb el mòbil – encara no puc manipular la càmera fotogràfica, retratava l’edifici del carrer de la Creueta 82-86





El Valenti Pons Toujouse, autor del blog M0DERNISME, em deia que es tracta d'un edifici d'estil industrial projectat per l'arquitecte Santiago Casulleras Forteza (Barcelona, 7 de juliol de 1901 - 2 de setembre de 1960) a la dècada dels 50 del segle passat aprofitant les construccions ja existents.  D’una banda, dues cases de cos i per l'altra banda un edifici que havia tingut la funció d'escola, de la que ens agradarà tenir més informació a l’email castellardiari@gmail.com


 Situat al carrer Creueta, cantonada amb Narcisa Freixas, el va promoure Lluís Romeu Fatjó  ( 1886 + 1968 ) amb motiu del casament de la seva filla.


Durant la seva història, a part d'escola, ha fet la funció de despatx tèxtil i de vivenda.


http://www.sabadell.net/Fitxes/FitxesPepps/pagines/166-C.htm


https://www.isabadell.cat/societat/enderroquen-el-despatx-creueta-de-sabadell/   


Son força les persones que hem manifesten que tenen – també – la sensació de que Sabadell, camina cap endarrere com els crans, oi?.


Continuo profundament decebut de l’Hospital Taulí, de la sanitat pública, i àdhuc de la sanitat privada, i més concretament d’Adeslas, i així els ho feia saber pels seus canals interiors, i ho manifesto “ urbi et orbe “.


Estic valorant la interposició d’una denuncia per omissió del deure de socors, i pel tracte discriminatori que contraria allò que es disposa a l’article 14 de la Constitución de 1978.


Algú escrivia; l’últim comentari que hi ha em sobra, imagino que es tracta d’algú al que li sembla lògica la discriminació per edat en l’àmbit de la salut, ja s’ho trobarà.


Comentaris