CASA M BAYGUAL. SABADELL

 La necessitat em portava , un dia més, fins a Sabadell, per recuperar-me dels efectes de la terrible caiguda que patia el dia 9.07.2021 ,  em calien els serveis dels fisioterapeutes.

 

I val a dir que espero que la Seguretat Social, autoritzi més sessions, perquè les seqüeles evolucionen lentament. Em fa patir , la extrema lentitud amb que es poden fer avui les gestions al C.A.P de Castellar del Vallès.

 

Està clar però, que “la cabra sempre tira a la muntanya”, i amb el mòbil – encara no puc manipular la càmera fotogràfica - , retratava la façana de les CASES M. BAYGUAL,  al carrer Quevedo, 2-4- ; m’agradarà rebre informació del cognom matern, i del lloc i data de naixement i traspàs de la promotora a l’email castellardiari@gmail.com




Ens agradarà rebre informació del promotor/a , nom, cognom matern i lloc i data de naixement i traspàs a l’email castellardiari@gmail.com


L’arquitecte va ser Francesc de Paula Nebot i Torrens (Barcelona, 11 de juliol de 1883 - ídem, 1965)




Parella de cases de planta baixa i pis, una d’elles formant cantonada amb el carrer d’Alfons Sala. Destaca l'ornamentació de les seves façanes.

 

http://www.sabadell.net/Fitxes/FitxesPepps/pagines/277-B.htm


En aquesta ocasió hi ha coincidència amb Patrimonis Gencat pel que fa a l’arquitecte.

http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=27777


Promoció unitària de dos habitatges unifamiliars de planta baixa i pis amb coberta plana. La distribució en planta dels dos és bastant semblant malgrat un sigui cantoner i l'altre no. La façana és de gust neoclàssic, estucada i ornada amb elements de pedra. Destaca la solució circular de la cantonada, on hi ha una gran balconada amb columnes, balustres, dintells de pedra treballada i una gran orla al coronament.


En la confluència del carrers Vidal i carrer Felip Benessat, hi ha un edifici força interessant, del que no en sabia trobar informació, fins al carrer Caldes hi ha el que semblen naus, tot plegat fa pensar en una nova promoció quan el mercat acabi de digerir la promoció que es farà al solar de l’Artèxtil.


Que us puc dir de Sabadell, que vosaltres no us hàgiu plantejat?.

Comentaris