TENIU DADES DE L’AUTOR DE L’ESCOLA PUBLICA LES LLISSES DE LLIÇÀ D’AVALL?. VALLÈS ORIENTAL

 

https://agora.xtec.cat/escolalesllisses/lescola/historia/?fbclid=IwAR22NiMcNFQyz0c9p-ihi9HoATa8kFT_QO0IwEik7G5LSXdrQImnz4A6lLk


Llegia que l’any 1928 l’escola les Llisses es va ubicar a la seva seu actual, això fou degut a unes obres d’ampliació/allargament de la carretera de l’església.


Aquestes obres començaren entre 1924-1925 i fou després que l’escola es traslladà del primer pis de la casa nova de Can Vilardebó, que encara existeix al davant de l’església, fins on és ara. Cap dada de l’autor de l’edifici, sou pregats de fer-nos-ho saber a l’email castellardiari@gmail.com, i per descomptat a l’escola perquè pugui completar de forma integra i fefaent les seves dades històriques.




L’edifici on es va ubicar l’escola era en part també el del sindicat de pagesos. Poc a poc l’escola va anar creixent al voltant de l’edifici històric que afortunadament, amb els canvis que ha convingut fer, s’ha anat conservant fins avui amb la seva imatge i estructura de sempre.


Arreu de Catalunya, anem deixant el mateix missatge; No espereu que ningú vingui a recuperar els vostres records, el que no feu vosaltres, quedarà per fer.


Comentaris