QUE EN SABEU D’AQUEST IMMOBLE DEL CARRER DE VIDAL?. SABADELL

La necessitat em portava , un dia més, fins a Sabadell, per recuperar-me dels efectes de la terrible caiguda que patia el dia 9.07.2021 ,  em calien els serveis dels fisioterapeutes.

 

I val a dir que espero que el Centre de Rehabilitació del Vallès, em permeti  dur a terme les sessions de Fisioteràpia autoritzades per  la Seguretat Social, perquè les seqüeles evolucionen lentament. Em fa patir ,  alhora que la extrema lentitud  de CERVA  a Castellar del Vallès - ja fa tres setmanes que vaig tenir la visita al el metge de recuperació -  la dificultat per a denunciar aquesta desatenció i/o denegació de socors als usuaris.

 

Està clar però, que “la cabra sempre tira a la muntanya”, i amb el mòbil retratava la façana d’una casa de la que no en sabia trobar cap informació de l’autor,  espero les aportacions dels lectors a l’email castellardiari@gmail.com




Retratava també el que havia estat Academia de la Guardia Civil  que s’aixecava entre sospites de corrupció, i pel sembla aquest hàbit s’ha continuat practicant fins a l’actualitat :






https://ca.wikipedia.org/wiki/Caserna_de_Sabadell




L’arquitecte autor del projecte de l’edifici,  Juli Batllevell i Arús (Sabadell, 1864 – Barcelona, 20 de setembre del 1928), va marxar de Sabadell i es va establir a Barcelona


Des de que la Guàrdia civil abandonà l'immoble, l'11 de juny de 1998, les instal·lacions s’han desaprofitat , ja per donar-los un altre ús, ja per resoldre els infinits problemes d’habitatge que ha patit i pateix Sabadell.



Els anys atorguen  una aurèola mítica, a l’Antoni Farrés i Sabater (Sabadell, 4 d'abril de 1945 - 13 de febrer de 2009).

Comentaris