CASES JUAN ALOY AL CARRER DE SANT FRANCESC 11-19. CERDANYOLA DEL VALLÈS

 

El Juan Navazo Montero retratava els edificis del carrer de Sant Francesc, 11-19, que el promotor Juan Aloy – ens agradarà tenir noticia del cognom matern, i lloc i data de naixement i traspàs a l’email castellaridari@gmail.com ,  la dictadura imposava aquesta forma masclista de citar, que dissortadament ha fet fortuna - ,  que va comprar el terrenys per a construir-hi vivendes destinades a lloguer.







L’arquitecte fou l’Enric Matas Ramis ( 1887 + Barcelona el 25 de novembre de 1956)




https://memoriadelsbarris.blogspot.com/2020/03/la-casa-mata-ramis.html


Intervingueren a l’obra el  Josep Morral Feliu (Ripollet, 1897-1962) Mestre d'obres        

http://cerdanyolainforma.com/2018/03/19/cerdanyola-recorda-els-morral-i-les-monteys/


I  PUJOL , no trobava cap dada d’aquest Mestre d'obres         , ens agradarà tenir noticia del nom propi ,  el cognom matern, i lloc i data de naixement i traspàs a l’email castellaridari@gmail.com ,  la dictadura imposava aquesta forma masclista de citar, que dissortadament ha fet fortuna.


Patrimoni Gencat en diu ;  conjunt de cinc vivendes unifamiliars de la mateixa tipologia.


Totes elles són de planta rectangular i d'una sola planta d'alçada. La façana és decorada amb formes vegetals, motllures i formes ovals que es concentren en el coronament dels portals, finestres i de la mateixa façana amb una forma motllurada de gola inversa. La tanca també presenta decoració floral en els pilars. Decoració clarament modernista.


El propietari actual n'ha destinat una a cada fill.


http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=27385


Quan el preu dels combustibles ho permeti, poseu Cerdanyola del Vallès, El Vallès Oriental,  Catalunya a la vostra agenda. 


En aquests dies veiem esborronats els terribles efectes del Genocidi que la Rússia de Putin, practica contra Ucraïna, Mutatis Mutandis ,  molts persones entenen ara que Carles Puigdemont i Casamajó ( Amer, Selva, 29 de desembre de 1962), prenia – malgrat que això li suposava un gran sacrifici a nivell personal, a ell, i a la resta de membres del seu govern -  la decisió correcta.  


El genocidi que Rússia practica a Ucraïna, amb la permissivitat dels mals dits països democràtics – a Catalunya d’això en tenim memòria - , esta deixant les primeres planes de la premsa “ oficial”, que es fa ressò entre altres de la convocatòria de vaga del sector del transport: 

https://www.antena3.com/noticias/economia/transportistas-estallan-gobierno-convocan-huelga-14-marzo-rien-nosotros_202203086227bd22f5e39e0001f0a277.html


Venen mals temps per a la musica, oi? 



Comentaris

  1. En Miquel Morral Monteys fou el germà de la meva tieta, i també es dedicava a la construcció, fou el pare d'Antoni Morral Berenguer, exalcalde de Cerdanyola del Vallés, i actualment delegat del Govern a Barcelona.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Exercint el seu dret de rèplica ens ajuda a contrastar la informació