TENIU DADES DE L’AUTOR DE L’EDIFICI DE L’INSTITUT TÈCNIC EULÀLIA?. BARCELONA

 

Tornava de la meva primera  visita  a l’Institut de Teràpia Neural , al carrer d’Alfons Sala, 75,  de 08202 Sabadell,  i  trobava  al facecbook una fotografia de la  Montse Gali , Pont de la Reina Elisenda. Tècnic Eulàlia a la dreta.




Llegia que el curs 1931-1932 – just quan començava el brevíssim miratge de llibertat i decència, que va representar la II República, i que no s’ha tornat a donar almenys fins al dia d’avui - l'Institut Tècnic Eulàlia  es va instal·lar a l'actual edifici del passeig de la Reina Elisenda 20-22.


Durant el franquisme, també fou conegut com a "Estudios San Marcos" perquè se li revocà la llicència per a ensenyament secundari.


https://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=10434




https://coneixercatalunya.blogspot.com/2021/05/edificis-escolars-anteriors-la.html

Cap dada de l’autor de l’edifici, sou pregats de fer-nos-ho saber a l’email castellardiari@gmail.com


Ajudeu-nos en la nostra recerca dels edificis escolars de Catalunya anteriors a la dictadura franquista.


Catalunya us ho agrairà.


COMPARTIU “ URBI ET ORBE “

Ens agradaria molt  poder “ recuperar” , a l’email castellardiari@gmail.com  les imatges dels edificis escolars que per intermediació del   Dr.  Valentí Carulla i Margenat (Sarrià, 5 d'agost de 1864 - Barcelona, 22 d'octubre de 1923)  s’aixecaven  a tot Catalunya i les Illes Balears ,  pensem que envoltats com estem de “ persones prescindibles “   Catalunya  li ha  de  retre  un homenatge en ocasió del centenari del seu traspàs a aquest català universal, que sens dubte s’ho mereixia a la seva època i s’ho  mereix avui .

Comentaris