L'ENRIC CAMPABADAL TORRES VA SER L’AUTOR DE LA DECORACIÓ MODERNISTA DEL “ BELLE EPOQUE” DE TARRAGONA.

 

Escrivia ;  teniu dades de qui va ser l’autor de la decoració del  Belle Epoque,       Mercè, 1 - Talavera, 1, de Tarragona, que va ser  un restaurant amb capacitat per a 45 comensals on s'apostava per una decoració modernista i una cuina creativa i d'autor, que «per a l'època va ser una novetat».




Rebia un email ,  en el que  el Leandro Campabadal Torres, em deia ;

 Bona tarda Antonio.

Sóc Leandro Campabadal Torres  , propietari del Restaurant La Platja de Tarragona junt amb el meu germà  Enrique , i  que vam ser també  els  propietaris del Restaurant Belle Epoque  de la nostra ciutat entre 1996-2002 ( actualment Restaurant Sadoll )

 

Ens ha fet molta  il·lusió llegir l’article sobre el nostre Restaurant i la seva decoració.

 

L´autor material i dissenyador del Restaurant va ser el meu germà Enrique. Inspirat en el Modernisme Català , va fer primer una maqueta en miniatura del Restaurant ( que desgraciadament ja no la tenim ) i després va fer algunes motllures i treballa manuals .


Finalment, es clar , grans professionals del guix, ebenistes , pintors etc,..…, van treballar  en la decoració seguint sempre  les idees del meu germà.


 Estem a la seva disposició per qualsevol dubte o consulta.

 

Salutacions


L'objectiu d'aquell negoci era aconseguir un espai a la Guia Michelin.


Amb el temps es el restaurant va obtenir el premi a la millor cuina creativa de la Costa Daurada i després les dues forquilles vermelles.


No va ser fins al 2002 que els germans      Enric i Leandre Campabadal Torres  van decidir tancar aquesta etapa i dedicar-se exclusivament al càmping, decisió que l’entrada del € va fer torna a qüestionar,  el negoci del càmping va perdre força i va arribar així la tercera etapa d’aquests germans que van decidir reinventar el restaurant La Platja.

https://restaurantlaplatja.com/comoenlaplatja/




Comentaris

  1. Els que posaran fum a la claror seran aquests germans que tenen la pagina web en castellà i angles, però el Català "brilla por su ausencia".

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Exercint el seu dret de rèplica ens ajuda a contrastar la informació