EL PP ACONSEGUEIX GOVERNAR A MONISTROL DE MONTSERRAT I JA PRESUMEIXEN DE QUE MANEN A MONTSERRAT

 

Llegia que l’alcaldessa de Monistrol de Montserrat,  Núria Carreras Povill va néixer  a  Olesa de Montserrat fa 36 anys,  i no té – encara – fitxa a wikipedia. 


Imaginem que com la  Margalida Prohens Rigo (Campos, Baleares, 24 de mayo de 1982) és contraria  a la llengua  i la cultura catalanes,  de fet l’entrevistaven  a TV3, en relació a la Festa Major i a l’11 de Setembre, i més enllà de la xerrameca “contractual”  s’entenia que al cor de la catalanitat – Montserrat està dins del terme de Monistrol- ha crescut un càncer maligne.  

https://www.naciodigital.cat/eleccions/municipals2023/municipi/08127/monistrol-montserrat

Val a dir que això succeïa amb l’assentiment de la  CUP-AMUNT i de CM (Junts), que decidien no recolzar la candidatura d’ERC,  el PSC-CP s’afegia a lliurar l’alcaldia al PP.

Ens temem que el no aconseguia Francisco Franco Bahamonde​​ (Ferrol, La Coruña, 4 de diciembre de 1892- Madrid, 20 de noviembre de 1975), ho aconsegueixi la Núria Carreras Povill ( Olesa de Montserrat, 1993 )

https://germinansgerminabit.blogspot.com/2023/07/en-montserrat-manda-el-pp.html

Que la Marededéu de Montserrat retorni el seny als regidors de la  CUP-AMUNT , de CM (Junts), i juntament amb  la candidatura d’ERC, recuperin Montserrat per a Catalunya !!!!

Comentaris