TENIU DADES DEL PROMOTOR I DE L’AUTOR DE L’EDIFICI DE CAN TALET?. SANT FELIU DE CODINES. EL VALLÈS ORIENTAL SOBIRÀ.

 

Avui exercia de xofer particular del meu net Bernat  Salas Mora, i  el deixava al Cim d’Àligues , prop de les 11,00 del mati, per integrar-se a l’excursió que feia la seva classe.

https://cimdaligues.com/

Feta la feina, aprofitava per fer un tomb per Sant Feliu de Codines, us garanteixo que s’ho val, malgrat la incúria documental del seu Patrimoni Immoble, la darrera actualització “ informativa” en relació a confegir un Mapa de Patrimoni és del 30.03.2021 | 12:27

El 13/01/2023 12:00 ; l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ja disposa del Pla especial de protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals del municipi, elaborat per la Diputació de Barcelona; una eina que ha de servir per establir mesures per conservar el patrimoni, recuperar-lo i millorar-lo.

No és accessible, perquè ?.

Retratava  CAN TALET,  edifici del que en diuen a Patrimoni Gencat;  edifici situat a la zona d'eixample del barri antic, zona urbanísticament composta per edificis entre parets mitgeres.

En el carrer-carretera principal de la vila on es troben els edificis més representatius de finals del XIX i principis del XX.

I el descriu així; edifici entre parets mitgeres amb façana a dos carrers i la plaça, compost de planta baixa i dos pisos amb coberta plana limitada per una balustrada i frontó a la façana de la plaça coronant les façanes de composició simètrica amb elements formals representatius de l'arquitectura historicista. Constitueix una important fita visual dins el conjunt de la plaça.



Afegeix, sense autors, i per descomptat sense promotors.  Ens agradarà tenir-ne noticia d’uns i altres a l’email castellardiari@gmail.com  

Li ho demanarem també al Pol Cabutí i Borrell (Barcelona, 10 de juliol del 1992

 

 

Comentaris