TENIU DADES DEL PROMOTOR I DE L’AUTOR DE L’EDIFICI DE CAN TALET?. SANT FELIU DE CODINES. EL VALLÈS ORIENTAL SOBIRÀ.

 

Avui exercia de xofer particular del meu net Bernat  Salas Mora, i  el deixava al Cim d’Àligues , prop de les 11,00 del mati, per integrar-se a l’excursió que feia la seva classe.

https://cimdaligues.com/

Feta la feina, aprofitava per fer un tomb per Sant Feliu de Codines, us garanteixo que s’ho val, malgrat la incúria documental del seu Patrimoni Immoble, la darrera actualització “ informativa” en relació a confegir un Mapa de Patrimoni és del 30.03.2021 | 12:27

El 13/01/2023 12:00 ; l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ja disposa del Pla especial de protecció del patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals del municipi, elaborat per la Diputació de Barcelona; una eina que ha de servir per establir mesures per conservar el patrimoni, recuperar-lo i millorar-lo.

No és accessible, perquè ?.

Retratava  CAN TALET,  edifici del que en diuen a Patrimoni Gencat;  edifici situat a la zona d'eixample del barri antic, zona urbanísticament composta per edificis entre parets mitgeres.

En el carrer-carretera principal de la vila on es troben els edificis més representatius de finals del XIX i principis del XX.

I el descriu així; edifici entre parets mitgeres amb façana a dos carrers i la plaça, compost de planta baixa i dos pisos amb coberta plana limitada per una balustrada i frontó a la façana de la plaça coronant les façanes de composició simètrica amb elements formals representatius de l'arquitectura historicista. Constitueix una important fita visual dins el conjunt de la plaça.Afegeix, sense autors, i per descomptat sense promotors.  Ens agradarà tenir-ne noticia d’uns i altres a l’email castellardiari@gmail.com  

Li ho demanarem també al Pol Cabutí i Borrell (Barcelona, 10 de juliol del 1992

 

 

Comentaris