AQUEST NADAL REGALA MATRAQUES

 

Josep Pla i Casadevall (Palafrugell, 8 de març de 1897 - Llofriu, 23 d'abril de 1981) escrivia al  'Quadern gris':

He tingut curiositat de veure en quin estat es troba això que en diem ací "matar els jueus". En tal dia com avui, a l’època de la meva infantesa, les criatures del poble acudíem a l’església havent dinat, a matar els jueus. Hi acudíem amb tota mena d’estris per fer fressa. Els uns, amb els garrots, picaven a terra; els altres percudien una llauna de petroli amb un tall de ferro; el petit comerç posava en venda unes maces ad hoc per a picar sobre qualsevol cosa; hom podia comprar també una joguina feta amb un engranatge de fusta, que es feia rodar i produïa un soroll desagradable, absolutament molest.



A l’església es produïa un xivarri enorme, immens. Aquell desori representava una matança hipotètica de jueus.

Ningú tenia clar si es volia la mort  de tota la comunitat jueva, o només dels “ autors intel·lectuals” Anás – que tenia el càrrec més que caducat -  i el seu gendre Caifàs, als que Durante di Alighiero degli Alighieri  “Dante Alighieri”  (Florencia, c. 29 de maig de 1265-Rávena, 14 de setembre de 1321) a la Divina comèdia, situa al CIRCUL VUITÈ, Bossa sisena: Aquí hi ha els hipòcrites, que anaven vestits amb capes que per fora eren d'or i per dins de pesat plom, que es veien obligats a portar amb gran esforç. Caifàs, Anàs i tots els jueus que van decidir la crucifixió de Crist estaven crucificats, nus a terra, de manera que els altres hipòcrites passaven per sobre d'ells.

Benjamín Netanyahu, Isaac Herzog, i altres prohoms d’Israel, consideren que les matraques no son eficaces per assolir la “ solució final “ en el conflicte que tenen amb el poble palestí, i decidien aplicar les tècniques que havien après a Mauthausen-Gusen, Treblinka,.., aconseguien la col·laboració activa i entusiasta dels EEUU, i la passiva de la resta dels països mal dits “ democràtics”.

https://www.guimera.info/wordpress/tribuna/el-diable-es-vesteix-de-netanyahu/

https://www.guimera.info/wordpress/tribuna/lamic-invisible/

Aquest Nadal, regala matraques als teus fills, i explica’ls per a que les feien servir els nostres avis, besavis, rebesavis ,..., i que les facin anar mb convicció perquè els “ autors intel·lectuals” de les matances de Gaza i Cisjordània, i tots els jueus, i no jueus, que els han fet costat, es vegin crucificats, nus a terra, de manera que els altres hipòcrites passin per sobre d'ells.

Comentaris