CAPELLA DEL MAS D’EN MESTRE, ADVOCADA A SANT ANTONI DE PÀDUA. VALL DE CORTIELLA. ALFORJA. EL CAMP JUSSÀ DE TARRAGONA

 

Manuel Jaume Massó Carballido ( Riudoms , el camp jussà de Tarragona ,  1957 )  retratava l’any 1983, la capella del  mas d’en Josep Antoni Mestre March  ( Alforja , 1826 + Alforja, 1916 ) , advocada a Sant Antoni de Pàdua, de la que ens agradaria rebre’n, si existeixen, els Goigs a l’email Castellardiari@gmail.com


https://invarquit.cultura.gencat.cat/card/9380

El mas domina una bona part de l'antic terme, i té una capella dedicada a Sant Antoni de Pàdua, que ha estat restaurada i acondicionada a mitjans anys setanta pels actuals propietaris. Prop del mas, hi ha un fossar particular.


https://www.alforjastark.com/josep-antoni-mestre/

https://www.alforjastark.com/vall-de-cortiella/

Alforja , el Camp jussà de Tarragona,    Catalunya,  disposen – encara – d’un interessant Patrimoni Històric, que cal documentar amb rigor, i que és sens dubte el  nostre MILLOR  actiu .

Hi ha un públic per aquest turisme de “ cultura”  que espera amb ànsia poder gaudir de les “ ciutats humanes “ de Catalunya.

El turisme de sol, alcohol – i altres excessos – està bé, i molt bé a Barcelona i al litoral.

El món viu un moment especialment complicat, per aquesta raó,  aprofitem per deixar constància de les víctimes  del  genocidi jueu,  del tràfic de persones , del narcotràfic, de la corrupció endèmica i sistèmica, de la desatenció sanitària  i social que per manca de recursos econòmics - regalats pels " caïnites "  a les classes " altes" del REINO - ha fet augmentar a Catalunya la mortaldat i la morbiditat,   .... ,

 La reinstauració del virregnat  no és una bona noticia per a Catalunya

Senyor, teva és la venjança.


Comentaris