QUAN HI HA DE REAL EN EL GÈNERE “ NEGRE”?

 Tothom ha llegit alguna relat i/o novel·la de gènere  “negre” , hi ha fins qui té passió per aquesta literatura :

http://openaccess.uoc.edu/webapps/o2/bitstream/10609/1240/1/39790tfc.pdf

Val a dir que em sorprenia la publicació :

https://www.guimera.info/wordpress/tribuna/per-a-tots-h-ha-un-dia-per-estar-penjants-a-la-carnisseria/

Estava clar que la trama es sostenia sobre l’evidència de que “habitualment” els delinqüents no acostumen a actuar al lloc on viuen, amb l’excepció clar està,  dels delictes de “coll blanc” que SEMPRE es duen a terme en  el mateix àmbit  on es desenvolupa la seva vida  familiar i/o professional.

De llocs on “calia” que els sicaris fessin la seva tasca dissortadament no tant sols NO en faltaven, sinó que dia si, i dia també, se’n anaven afegint  més i més ;

República de Bielorússia

República Federal del Brasil

República Popular de la Xina

República Popular Democràtica de Corea

República de Turquia

Estats Units d'Amèrica

Federació Russa

Israel

...

El sistema de funcionament dels hereus d’Eleazar ben Yair, que tornaven a reviscolar gràcies en bona part als modes antidemocràtics de govern, i al sistema econòmic capitalista, era  simple i  senzill “ que la mà esquerra no sàpiga què fa la dreta”. Estaven prohibits els telèfons mòbils, els ordinadors, els vehicles amb geolocalitzador,...., i els “encàrrecs” es lliuraven sempre de forma personal – el lliurador però, desconeixia el contingut del missatge - , i l’interessant en confirmava la recepció SEMPRE PER ESCRIT en una adreça que canviava en cada ocasió.  Els errors, si n’hi havien,  implicaven la mort i/o la presó.

La remuneració era millor que la mitjana de les forces policials, i cada “treball”  comportava alhora que una “gratificació” una millora percentual permanent.

No tenia clar el perfil humà dels sicaris, i aquí necessitaria la col·laboració  de veritables “experts”.

Una cosa però, em semblava clara, els “sicaris” malgrat la coincidència en les seves accions, no tenien res a veure amb altres assassins que venien actuant habitualment al REINO DE ESPAÑA

https://elcierredigital.com/sucesos/654980885/sicarios-espana-carteles-colombianos.html

https://elcierredigital.com/investigacion/65346748/espana-paraiso-sicarios-magrebies-colombianos.html

https://www.cuatro.com/pasaportepampliega/sicario-espana-matar-persona_0_2725800037.html

https://www.elespanol.com/reportajes/grandes-historias/20160923/157735105_0.htmlTot  fa pensar que venen mals temps per a la llibertat, la justícia i la democràcia, oi?.


Comentaris