TRANQUIL·LITAT I BONS ALIMENTS

Gerardo Martínez Fernández,  passejava plàcidament pel Paseo del Prado,  s’havia de trobar aquí amb el seu contacte, del que ho desconeixia tot ,  fins el sexe.



Prop de la plaça de la Lleialtat se li va acostar una dona, el primer mot va ser ‘justícia’, i tot seguit va treure un plànol turístic, el va obrir i va semblar que li demanava informació. De fet li va assenyalar un carrer, i li va donar un número  i una hora per la trobada, i ell li va indicar aixecant un xic la veu que per arribar fins  a la  plaça de Cibeles encara  hi havia un bon tros.

Fosquejava quan va trucar a la porta indicada que li van obrir quan va dir ‘ justícia’, el va rebre un home que es va identificar com Pedro Sánchez, i que li va explicar que els recents esdeveniments havien fet aturar els plans previstos, i que tenia un mes llarg per fer turisme.

Tenia doncs tot  el mes d’octubre  lliure , havia de  fer de turista, fins que el contactessin de nou.

Els hereus d’Eleazar ben Yair, que havien tornat a reviscolar gràcies en bona part als modes antidemocràtics de govern, i al sistema econòmic capitalista, de vegades gaudien d‘aquests períodes  de ‘lleure’ , abans d’algun treball, ell sabia prou bé el “modus operandi”  de l’organització,   simple i  senzill alhora  que la mà esquerra no sàpiga què fa la dreta”. Estaven prohibits els telèfons mòbils, els ordinadors, els vehicles amb geolocalitzador,…., i els “encàrrecs” es lliuraven sempre de forma personal.

Va comunicar al seu interlocutor que es traslladaria a Barcelona, on semblava que la pandèmia de la Covid.19 estava més controlada,  Pedro Sánchez li va dir que en un parell de dies el tornarien a contactar per indicar-li on havia d’anar a la Capital Catalana, les paraules clau en aquesta ocasió serien “tranquil·litat i bons aliments”.

  

Comentaris