CONTES ESGARRIFOSOS VIII

 


Clemens Schell ,  s’havia entestat en fer el seguiment dels casos de la Covid.19 en aquell “país oriental”  on passen TOTES les nostres histories, i feia MOLT DE TEMPS  que  havia  descartat la CASUALITAT en aquest procés d’expansió exponencial de la Covid. 19 a Madrid;   les noticies que li arribaven venien a confirmar la seva sospita, davant el creixement exponencial de casos detectats  fent proves de detecció de la COVID-19, que superaven el algun cas els 1000 positius per 100000 persones, es decidia COM HAVIA SUCCEIT AL INICI DE LA PANDÈMIA, reduir el nombre de proves; està clar que si només fas 100 proves enlloc de 1000, i selecciones prèviament als candidats; cal que no tinguin febre – els que en tenen son descartats – i que vinguin de nuclis “bombolla” , els resultats seran MOLT DIFERENTS, oi?

Li enviaven documents en els que es descrivien les accions previstes a mig termini;  recuperar els  llatzerets on s’internarien , sense cap mena de cures mèdiques ni salubritat, les persones que donessin positiu.  Els més radicals demanaven l’ingrés obligatori  de LES PERSONES més vulnerables, malalts crònics, malats mentals, ....

Clemens Schell havia vist instal·lacions d’aquesta mena durant la II Guerra mundial, en la que intervenia format part  de la Wehrmacht,  servint com oficial de l’arma d’artilleria.

La qualificació “d’assumpte intern”  com s’havia fet en la repressió duríssima de la dictadura franquista, i més recentment en el cas de Catalunya,  com li ratificava el ministre de Salut de Alemanya , li semblava d’una covardia  inqualificable.

Feia temps que s’havia allunyat de la pràctica religiosa, la reiteració d’abusos i d’injustícies,  la complicitat en massa ocasions de les jerarquies, ho havien provocat, avui però,   ClemensSchell recordava el darrer paràgraf del Pare Nostre;

... ans deslliura’ns de qualsevol mal

La seva silenciosa  pregaria, concloïa així;

Deslliura Senyor de tots els mals als que per la teva voluntat vivíem en aquest món,

Amén!

Les seves llàgrimes fluïen entre sanglots durant molt de temps.

Comentaris