DE NIT PASSA LA MONEDA FALSA

 

Explicàvem suara  que Clemens Schell és  un matemàtic jubilat que viu a Düsseldorf i segueix fil per randa les dades de  la Covid.19 tant al REINO DE ESPAÑA, com arreu del món.

Davant la noticia de mal dit TOC DE QUEDAara, sobretot a la nit, estan prohibits els tocs de campana -, i potser fora més lògic, parlar de limitació de mobilitat entre les 22 i les 5 del mati en el cas de Catalunya, oi?.

Tornem al fil, Clemens Schell vivia sol, i periòdicament una assistenta li posava la casa en ordre.

Davant de la noticia de la limitació de mobilitat nocturna – que serà NOMÉS per als ciutadans – demanava a un dels seus nebots que anés a  viure amb ell, o millor dir, que vingués a dormir a casa seva.

Clemens Schell, per la seva edat, no va viure les ràtzies dels nazis a Alemanya, les ràtzies del regim de Vichy a la França ocupada, i les dels països balcànics pronazis , tenia però coll avall, que aprofitant la nit succeirien “desaparicions misterioses”, i malgrat el seu precari estat de salut, no tenia cap intenció de ser un dels candidats.



Al seu nebot  Emil Arthur Schell, la proposta li va semblar genial, la casa de l’oncle era molt cèntrica, i ben comunicada.

Clemens Schell, va dormir més tranquil  a partir de la primera nit que va tenir a casa seva al seu nebot, i de fer saber a tothom que l’Emil Arthur Schell viuria en endavant amb ell.

Comentaris