EL BOTAFUMERIO CRIMINAL. LA COVID.19

 

Feia cua a l’oficina de CAIXABANK del carrer Sala Boadella, a Castellar del Vallès, per pagar un rebut pel caixer automàtic.

https://www.lactual.cat/actualitat/covid-19-provoca-incidencies-dues-oficines-caixabank-castellar_44651_102.html

Guardava la distancia de seguretat, això però,  no era impediment per escoltar la conversa que mantenien dues senyores,  parlaven de Li-Meng Yan, una  viròloga,  i investigadora que sostenia que la Covid.19 havia estat dissenyada en un laboratori  xines com un arma bacteriològica.

https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2020/10/li-meng-yan-el-dubte-raonable.html

Una de les dues, sostenia que no hi havia “onades”, que en realitat el que havia passat als mesos de febrer, març,.., havia estat, per expressar-ho de forma plàstica, com el que succeïa a la catedral compostel·lana, quan feien funcionar el  Botafumeiro, l’encenser d'extraordinàries proporcions que feia arribar l’aroma de l’encens a qualsevol racó del temple.



Estàvem doncs en un nou moviment del Botafumeiro criminal, i segons la seva intuïció, això s’aniria repetint  fins que s’assolissin es objectius dels que l’accionaven.  

La sobtada “desaparició” de la Covid.19 a la Xina, i NOMÉS a la Xina,  donava credibilitat a la tesis que  si has CREAT UN MONSTRE, també saps com ELIMINAR-LO.

Mentre escrivia, m’arribava una noticia poc tranquil·litzadora, 36 persones han mort després de rebre la vacuna de la grip des del setembre a Corea del Sud:

https://www.elperiodico.cat/ca/internacional/20201023/alarma-corea-del-sud-morts-vacunats-coronavirus-grip-vacunes-8170311?fbclid=IwAR3FsGLHi41et0LQMCxELLxea_uFKrcV_vogjQVO-31G2ZzJEv1R-t4yp4Q

Les veus demanant que s’implanti l’estat d’alarma al REINO DE ESPAÑA van creixent :

 https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/salud/2020/10/23/5f920b0421efa059638b461d.html

També, també, i malgrat que avui ja o s’utilitzen les campanes,  n’hi havia que demanaven que s’incorpori ara   el “seny del lladre”, que la llengua castellana havia transformat en TOQUE DE QUEDA. Un panorama aterridor en el que semblaven versemblants els relats més “negres”  publicats en el Nadal de Conte de guimera.info

https://www.guimera.info/wordpress/contesnadal/condemnats-per-la-campana/

La grip mal dita ESPAÑOLA va  causar la mort de  quasi 100 milions de persones, i  coincidir eia amb la primera guerra mundial que provocaria al ensems una mortaldat xifrada en 60 milions  de  persones, alguna d’aquestes morts hom pensa que es comptabilitzaven dues vegades.

La Covid.19 porta camí de superar amb escreix el nombre de víctimes, i altrament no hi ha cap certesa, que no sigui el pretext per la III guerra mundial, oi?

El tancament definitiu  d’una de les oficines de caixabank a Castellar del Vallès, perdia “pistonada” informativa, amb tot  el que està caient, oi?

 

Comentaris