ALGUIEN ESTÁ FALTANDO A LA VERDAD. Així ho diuen a Madrid

 

El JUEVES és una revista d’humor, i a fe de Déu que en aquests temps convulsos l’humor  és essencial – i malgrat això, no es permet actuar als còmics, quin país, oi? - ;  la manca de dades sobre l’evolució de la Covid 19 a la COMUNIDAD AUTÓNOMA DE MADRID, les darreres, ja ni recordem quan les vam llegir parlaven de 16.325 víctimes, ha portat  a algunes fonts , ha suggerir que per algun procediment “ inexplicable el fenomen de la “resurrecció” de la carn,  si, si, el de Llatzer, o el fill de la dona sunamita que feia el profeta Eliseo.

Calen dades creïbles, de Madrid, i d’arreu del món, tant de les víctimes directes de la Covid,19, com dels “danys col·laterals” provocats per la desatenció sanitària, l’augment de suïcidis,...

Clemens Schell  havia arribat a unes conclusions que en algú qualificaria aleshores  de conspiranoiques, a dia d’avui però, poques persones posarien no ja  la mà, sinó ni un cèntim d’€ per defensar aquelles afirmacions.



Dades, dades, dades, això és el que espera la població, d’històries més o  menys enginyoses ja n’està fins al capdamunt.

Comentaris