SABEU QUI VA SER L’AUTOR DEL DE RELLOTGE DE SOL DE LA CASA DE NÚMEROS 21-23 DEL CARRER CENTRE DE LA VILA DE CASTELLAR DEL VALLÈS ?

 

Em portava a l’Ajuntament una gestió que dissortadament es repeteix cada any, presentar un rebut de 15€ pels treballs de poda i neteja dels espais comuns de les finques dels carrers BALMES, ALI-BEY, AGUSTINA D’ARAGÓ I ANETO.

Aprofitava per posar el rellotge a l’hora , i com cada any ,  desprès d’ampliar la imatge  em preguntava qui podria haver estat l’autor d’aquesta petita joia.



També els agradaria saber-ho als amics de la pàgina INVENTARI de RELLOTGES de SOL dels PAÏSOS CATALANS

https://www.gnomonica.cat/index.php/inventari/inventari-10742

 Si teniu relació amb els propietaris, la casa s’ha conegut al llarg dels anys com : Cal Xirau ; Cal Juliana; Cal Bachs,..., sou pregats de traslladar-los aquesta pregunta.

Les darreres i catastròfiques  dades de la Covid,19 , diuen que son 14.631 defuncions  les que declara Catalunya, el REINO DE ESPAÑA, continua amagant dades, les darreres que sabíem de Madrid, ja fa força dies eren 16,325, atenen que el nombre d’habitants  de la Comunidad Autónoma de Madrid , és menor que els de Catalunya, les dades estimades superarien de llarg les 100.000 víctimes al REINO DE ESPAÑA.  

Cuideu-vos recordeu que les accions contra Catalunya i els catalans, finsal dia d’avui, els surten del franc als seus autors.

Comentaris