SI ELS FILLS DE PUTA VOLESSIN...

 Aprofitava que les darreres pluges havien estovat la terra per oxigenar-la, abans de començar a plantar de nou, descansava una xic, i aixecava el cap, el divendres 6.11.2020 el cel estava enteranyinat de núvols , no feia però,  gaire fred,   al Victor que estava de volta de tot, li va venir al cap aquella dita que  fins  s’havia  convertit en cançó; “Si els fills de puta volessin no veuríem mai el sol”.



Estava convençut que de la mateixa manera que de vegades plou i fa sol, deu ser possible que  malgrat que TOTS els fills de puta volin,  SEMPRE veurem el sol; ell tenia coll avall que feia anys i panys, que això succeïa i que fins havia nodrit la  Paremiologia catalana, amb frases com “ Els bancs ens deixen un paraigua quan fa sol i ens el reclamen quan plou”, i tantes i tantes altres.

Va fer el gest de buscar el paquet de tabac, i va recordar que feia quasi 10 anys que ho havia deixat, i ara, quan el sistema sanitari trontollava, no era qüestió de posar-se en risc o de prendre mal.

Els ronyons ja havien descansat i calia tornar a la feia abans d’agafar fred, va tornar  a remoure la terra, mentre anava cantant,...

https://www.youtube.com/watch?v=Af1YMFpVgb4

Sempre s’ha dit “Qui canta els seus mals espanta”

Catalunya publica 14.378 defuncions com a conseqüència de la Covid.19,  la desatenció mèdica estimem que n’ha provocat almenys les mateixes – no hi ha dades de les persones incloses en “llistes d’espera” que han traspassat -. El REINO DE ESPAÑA, continua amagant víctimes, malgrat que fins els Registres Civils els contradiuen.

Cuideu-vos molt, ja sabeu que qualsevol cosa que es faci contra Catalunyai/o els catalans, NO ES CONSIDERA DELICTE.



Comentaris