L’ESTAT FALLIT

 

Ens fem ressò al Diari de Castellar del Vallès del tancament del Bar i Pub la Posidonia.



No és una víctima de la Covid.19, ho és d’un estat ineficient que està en fallida econòmica.

El REINO DE  ESPAÑA esta dissenyat per funcionar NOMÉS amb el vent favorable, al capdavant NO HI HA ningú que tingui la més mínima credibilitat.

Sobre el paper, allò que en diuen EL ESTADO DE DERECHO, l’estat, en minúscules ,  ha de respondre dels danys ocasionats per ACCIÓ u OMISSIÓ als ciutadans.

Està clar que els mitjans de prevenció, que son MOLTS i d’un elevadíssim cost econòmic van fallar, està clar  que els mitjans de contenció, la sanitat, ha fallat, falla i fallarà més en els propers dies, setmanes i mesos, recordeu allò de LES HEMOS DESTROZADO EL SISTEMASANITARIO?.  

És dissortadament obvi que NO HI HA RECURSOS ECONÒMICS per compensar els perjudicis ocasionats a particulars i empreses  per les mesures adoptades.

La màquina del ESTADO s’ha d’aprimar, és IMPOSSIBLE mantenir tantes i tantes superestructures, que més enllà de col·locar, parents , amics i saludats, han acreditat fefaentment la seva  absoluta incompetència.

Ens sobren bocamolls amb pensions exorbitants que s’entretenen fent públicque la solució passa per afusellar 26 milions de persones.

Cal donar solucions a les angoixoses situacions de tantes i tantes persones a les que l’estultícia, la incúria, i  el  "laissez faire, laissez passer" d’aquest sistema ha portat a la ruïna.

Comentaris