LA MAFIA DEL REINO DE ESPAÑA

 

M’explicaven una història que ni els millors guionistes es podrien imaginar, el dia 13.04.2021 a la matinada, li treuen la llum elèctrica a una llar on viu una família de 3 persones de 65, 70 i 86 anys  – que està i estava al corrent de pagament -, a partir de les 9,00 poden establir comunicació amb la seva comercialitzadora FACTOR ENERGIA que els explica que segon els seus registres, han demanat el canvi de comercialitzadora, i que caldrà TORNAR A DEMANAR L’ALTA, no tenen cap previsió de quan es podrà restablir la connexió.


El seu electricista comença a presentar tota la documentació


Al llarg del mati, formulen denuncia als Mossos d’Esquadra de Sabadell per suplantació de personalitat, infracció de la Llei de Protecció de dades, i danys.  La sensació que les grans companyes tenen agafats als poders de l’estat per les PORTES GIRATÒRIES comença a fer-se un lloc en el seu cervell.


Demanem hora a l’OMIC de Castellar del Vallès, i els diuen que no serà possible fins el divendres.


Tenen noticia “ verbal”  de que el contracte se’l enduia IBERDROLA, i que potser feien un canvi de nom, per acabar  donant el comptador de baixa.


El divendres 16.04.2021, formulen la reclamació davant la OMIC de Castellar del Vallès. La sensació que les grans companyes tenen agafats als poders de l’estat per les PORTES GIRATÒRIES comença a fer-se un lloc en el seu cervell.


Traslladen el tema a algunes empreses periodístiques “ que presumeixen de fer-se ressò dels problemes de la ciutadania”, sense resultat. La sensació que les grans companyes tenen agafat al QUART PODER per la publicitat, comença a fer-se un lloc en el seu cervell.


El dia 20.04.2021, aconsegueixen saber que tornen a tenir llum, ni quan la van tallar, ni ara que els la tornen a connectar, ningú els ha avisat.


Demanem a la asseguradora de la casa GENERALI que els doni protecció jurídica per reclamar els danys patits, i les despeses que s’han fet, i els contesten “Le informamos que la garantía de Defensa Jurídica y Reclamación de Daños se encuentra delegada en Europ Assistance por lo que debe contactar con dicha entidad en el tf  911123443 para que le faciliten las aclaraciones oportunas.  Fan la trucada i els diuen que si és del cas, els trucaran des del Departament Jurídic.


La sensació que les grans companyes  exerceixen un control ABSOLUT  sobre TOT el succeeix al REINO DE ESPAÑA, comença a fer-se un lloc en el seu cervell.
No els queda altra que invocar a l’Altíssim i maleir a tots els que per acció u omissió participen en aquest joc macabre.  

Comentaris