MERCAT DE SANT ANTONI. BARCELONA

S’han acabat els dies de “permís”, tornem a la “ presó comarcal  ,  la Covid.19 ,  ha permès que la Presó Permanent Revisable ( PPR ),  la màxima pena privativa de llibertat al REINO de  Espanya, s’apliqui a TOTA la ciutadania, amb l’excusa  “perfecta” de la salut pública.


La sanitat pública no està valorant els historials mèdics per veure quina de les vacunes és menys “ perillosa” per a cada ciutadà, el resultat en nombre de morts és força elevat, i l’excusa  “ més en mata la Covid.19” és una més de les grolleries a que en té acostumats  aquest sistema pervers.


En el darrers dies de llibertat el  Josè Verges i l’Asunción Huayta López,  visitaven el Mercat de Sant Antoni, a la ciutat de Barcelona, comarca del Barcelonèsavui inaccessible llevat de qüestions sanitàries i/o  laborals -. Llegia que  es  va iniciar la construcció l'any 1879 per l'arquitecte Antoni Rovira i Trias (Barcelona, 27? de maig de 1816 - Barcelona, 2 de maig de 1889) , inspirat en els edificis de les Halles de París com el Mercat del Born, va ser r construït per la Maquinista Terrestre i Marítima, i inaugurat per l'alcalde Francesc de Paula Rius i Taulet (Barcelona, 22 de gener de 1833 - Olèrdola, l'Alt Penedès, 27 de setembre de 1889) el setembre del 1882.



 L'any 2007 es va celebrar el 125è aniversari del mercat ideat segons l’Ildefons Cerdà i Sunyer (Centelles, Osona, 23 de desembre de 1815 – Caldas de Besaya, Cantàbria, 21 d'agost de 1876) com a centre de proveïment al voltant de l'antic portal de Sant Antoni, el primer mercat fora de les muralles concebut per abastir tota la ciutat.


Cuideu-vos, els que tenen el deure i l’obligació de fer-ho, NO SON BONA GENT.


Comentaris