CASA DE NÚMERO 68 DEL CARRER CONCEPCIÓ. SABADELL

La necessitat em portava fins a Sabadell, per recuperar-me dels efectes de la terrible caiguda que patia el dia 9.07.2021 ,  em calien els serveis dels fisioterapeutes.


Està clar però, que “la cabra sempre tira a la muntanya”, i amb el mòbil – encara no puc manipular la càmera fotogràfica, retratava la casa asseylada amb el numero 68 al carrer Concepció.

 


Llegia que en va ser l’autor el mestre d'obres Rafael Estany i Casals.


Patrimoni Gencat en fa una minsa, telegràfica quasi, descripció; edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos amb terrat.


 La façana presenta obertures sinuoses


. A la planta baixa hi ha la porta d'accés a l'esquerra i la del garatge a la dreta.


Al primer pis hi ha un balcó central i dues obertures, la de l'esquerra actualment tapiada.


 Al segon pis hi ha una finestra triforada.

 

Cal destacar els elements decoratius de la façana: ferro forjat amb decoració floral de la barana del balcó, rajoles de ceràmica verda a les obertures i arrebossat imitant carreus encoixinats.




De la casa cantonera amb el carrer Casanovas i Bosch, publicava :

.  https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2021/10/la-casa-joan-baptista-ponsa-gorina.html




No sabia trobar dades  d’un parell d’edificis del carrer de la Indústria, situat face to face amb l’edifici de la Telefònica Nacional de España


Estic profundament decebut de l’Hospital Taulí, de la sanitat pública, i àdhuc de la sanitat privada, i més concretament d’Adeslas, i així els ho feia saber pels seus canals interiors, i ho manifesto “ urbi et orbe “.



Comentaris