LA MORT DE PUTIN. NADAL 2022

 

Ucraïna és un estat de l'Europa de l'Est. Afronta amb Bielorússia al nord, amb Rússia al nord-est i a l'est, amb la mar d'Azov i la mar Negra al sud, amb Romania i Moldàvia al sud-oest, i amb Hongria, Eslovàquia i Polònia a l'oest. La mar Negra també separa Ucraïna de Geòrgia, Turquia i Bulgària

L’ Andriy , un excel·lent  tirador , havia format part del  Destacament d'Operacions Especials «Azov» (també conegut com a Regiment Azov ) que havia defensat  la planta metal·lúrgica Azovsta de Mariúpol a la regió costanera del mar d'Azov fins al límit de la seva resistència física, i que havia estat fet presoner, traslladat a Rússia on el van condemnar a mort, lliberat finalment a canvi de  Viktor Volodimirovich Medvedchuk, amic de Vladímir Vladímirovich Putin i altres presoners russos.

Integrat ara a la  Guardia Nacional de Ucraïna, li varen fer un retocs estètics i  va rebre entrenament per infiltrar-se en territori rus amb la missió de matar a Vladímir Vladímirovich Putin, tasca per la que comptarien amb russos descontents del sàtrapa`.

Al Nadal de l’any 2022 estava a Moscou, dalt d’un edifici amb vistes al Kremlin, on amb un fusell d’alta precisió, dotat amb els darrers avenços de la telemetria,  esperava la sortida de Vladímir Vladímirovich Putin.




Amb catalana puntualitat baixaven les escales del Kremlin, Vladímir Vladímirovich Putin i bona part del seu estat Major, l’ Andriy tenia coll avall, que la seva missió el condemnava a ell també a  la mort.

El primer tret  va anar al cap de Vladímir Vladímirovich Putin causant-li la mort de forma immediata, altres trets acabarien també amb bona part del seu estat Major, i li permetrien encara desfer-se dels seus “ col·laboradors” russos, que tenien instruccions de matar-lo tant aviat com Vladímir Vladímirovich Putin rebés un impacte.

Els plans de  l’ Andriy eren senzills,  tenia documentació falsificada i roba de civil, i la intenció d’apropar-se tant com fos possible al Kremlin, on la policia dispersaria – sense cap control – als curiosos.

La fugida de Moscou va ser complicada com us deveu imaginar, el pitjor l’esperava però a Ucraïna, on enlloc de rebre reconeixements per la seva missió, el van eliminar de forma “ silenciosa”.

Ah!, això està clar, no ho trobareu al llibres d’història.

Comentaris