ODESSA. EL MIRACLE DE NADAL.

 

Odessa és una ciutat d'Ucraïna, la capital de l'óblast d'Odessa i port del Mar Negre. La ciutat és la cinquena més gran d'Ucraïna i la ciutat comercial més important del país. A més, Odessa és la ciutat més poblada que hi ha al llarg del Mar Negre i el port més important del país. L'estil arquitectònic està influït pels estils francès i italià, fet que dona un aire mediterrani a la ciutat.

Vladímir Vladímirovitx Putin, (Sant Petersburg, 7 d'octubre de 1952),  està decidit a exterminar tants habitants d’Odessa com li sigui possible, i els priva dels serveis bàsics, aigua, llum, gas, telèfon,..., ho fa en nom de la Gran Rússia, i a l’empara de “l’església Oficial” que predica l’existència d’un Déu venjatiu, que “beneeix” totes les accions criminals de l’inefable Putin

Les perspectives per aquest Nadal de l’any 2022 son fosques, molts fosques per als que malviuen a Odessa

El miracle que esperen és l’assassinat de Putin, o en el seu defecte el llançament de bombes atòmiques que redueixin Rússia  a un munt de runes.




El miracle però, vindrà per la deserció massiva de les tropes russes, que s’afegiran a la força de treball d’ Odessa, i que permetran que tornin a funcionar amb normalitat els serveis bàsics, aigua, llum, gas, telèfon,.., la caiguda de Putin arribarà quan pertoqui.

 

Comentaris