EL BERNAT PESCAIRE I ELS PEIXOS

 

Tenim un petit estanyol a casa que cada any rep la visita del bernat pescaire que s’ha cruspit peixos de tots i colors i preus.




Aquest any vaig tenir la pensada de posar un tub dins de  l’estanyol per permetre – si més no – que els peixos tinguessin una possibilitat.




El bernat pescaire gaudeix de “ protecció legal “ , per dir-ho senzill,   com el rei pot fer tot el vulgui, i els peixos – pobrissons – no en tenen cap de dret.


Haurem d’esperar que torni “ lo caloret “ per  constatar quants han sobreviscut.


Diria  però que allò de la memòria de peix és fals.


Espero poder explicar-los que s’ha derogat la llei mordassa i que les persones tornen a tenir drets civils, i que es parla d’eliminar allò de l’IPREM que va “inventar “ el José Luis Rodríguez Zapatero (Valladolid, 4 de agosto de 1960) l’any 2004   , i que uns i altres han anat mantenint , i fins en el cas català fent encara més injust:

https://web.ccoo.cat/pensionistes/noticia/238328/lindex-de-renda-de-suficiencia-de-catalunya-irsc-es-situara-per-sota-de-lindicador-estatal-iprem-limitant-lefecte-i-abast-de-les-politiques-socials-a-catalunya-en-un-escenari-de-creixent-precarietat-de-persones-pensionistes-i-treballadores#.Y_JLRHbMLIU


Us tindré informats.

Comentaris