FESTA DE LA PRIMAVERA DE CAN FONT 2023 , ABSÈNCIA JUSTIFICADA.

 

El dimarts 25.4.2023, el Dr.  Francesc Pons Valladares,  del Servei d’Oncologia Mèdica  general, em donava bones noticies en la primera revisió desprès de la quimioteràpia, i em convocava  per a la segona quinzena d’agost,  venia d’un període “ fosc “

https://relatsencatala.cat/relat/lany-del-cancer/1072771

https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2023/03/objectiu-sobreviure-la-quimioterapia.html

La ballada country de la Festa de la Primavera de Can Font  havia de ser la primera sortida que faria com a fotògraf, està clar però, que  l'home proposa i Déu disposa”, oi?  





El Josep Sansalvador Castellet, arxiver de l’Arxiu Gavín al Monestir de les Avellanes, em feia saber que avui   30.4.2023 a Caldes de Montbui tindrà lloc la missa funeral pel Josep Maria Gavín Barceló (Barcelona, 1930 + Caldes de Montbui, 28.4.2023 ) a l'Església de l'Assumpció de la Marededéu a les 12,30.






Afegiré que  el Josep Maria Gavín Barceló  fou un investigador infatigable del Patrimoni Històric, i per damunt de tot, un home honest al que amb tota justícia se li va atorgar la Creu de Sant Jordi. Per a Catalunya  el seu traspàs és una pèrdua irreparable.

https://www.vilaweb.cat/noticies/sha-mort-larxiver-josep-maria-gavin/?fbclid=IwAR0EaDGojPpLj4hGO24BqJIocWRNqZNW4OBVBcvrD1zZdC2V9PkQl2L7Gkw

Així que la Maria Jesús Lorente Ruiz anava a la Festa de la Primavera amb altres balladores, i jo feia en companya de l’Antoni Calvo Uribe, acte de presència en la cerimònia de “corpore insepulto”  a a l'Església parroquial de Caldes de Montbui, advocada a l'Assumpció de la Marededéu a les 12,30.




 Per influència – mala – influència de la llengua castellana, sovint es designa aquesta advocació com a SANTA MARIA,  val a dir que es fa amb la intenció de menystenir el paper cabdal de la Verge Maria, i com una mostra més del masclisme visceral  d’aquella “ cultura”.

No tenim, com sembla que si tenia la Ramona Maríadel Remedio Teresa Llimargas Soler ( Vic, 24 de març de 1892 + 1940 ) el do de la bilocació, i les fotos de la Ballada Country  les feien les mateixes balladores, i jo feia les fotografies de Caldes de Montbui.  

Agraeixo l’interès per la meva salut manifestat per l’Ignasi Giménez Renom (Castellar del Vallés, 29 d’octubre de 1979), Alcalde de Castellar del Vallès, present – com altres forces polítiques- a la Festa de la Primavera

 

 

Comentaris