PATRIMONI INDOCUMENTAT A TERRASSA. EDIFICI ANNEXIONAT A LA CASA CONSISTORIAL

 

Tornava a Terrassa amb l’Esperança de recollir les meves botes de muntanya a les que s’havien de canviar les soles, Resolargrip em tornava a fallar, potser la propera setmana.
Retratava un edifici que forma part de la  Casa Consistorial de Terrassa, annexionat pensem que “ manu militari “ del que com és mal costum no en trobava cap dada.


És mala època per fer critiques, venen eleccions municipals, i en l’àmbit del Patrimoni Històric, NO HI HA  cap Partit al que puguem posar com a model.  Sou pregats de fer-nos arribar qualsevol informació relativa a aquest edifici a l’email castellardiari@gmail.com


En el compliment dels terminis Resolargrip és manifestament incomplidora, espero que el resultat del seu treball – quan sigui – justifiqui aquest retard.


Demà  30.4.2023 a Caldes de Montbui tindrà lloc la missa funeral pel Josep Maria Gavín Barceló (Barcelona, 1930 +Caldes de Montbui, 28.4.2023 ) a l'Església de l'Assumpció de la Marededéu a les 12,30 ; fou un investigador infatigable del Patrimoni Històric, i per damunt de tot, un home honest al que amb tota justícia se li va atorgar la Creu de Sant Jordi. Per a Catalunya  el seu traspàs és una pèrdua irreparable.

 

 

 

Comentaris