M’explicaven que els OBJECTES COMESTIBLES NO IDENTIFICABLES, bàsicament els
aliments processats, els ultraprocessats, alguns
dels quals expliquen la seva composició , i la “ bolleria “ , els embotits elaborats – botifarra, mortadel·la,...,
que NO ENS EXPLIQUEN de que està feta,
podrien estar en l’origen d’algunes malalties.
No em sorprenia l’explicació, de fet la considerava com molt més que
probable, el que em sorprenia, és el fet
de que tothom parla d’aliments de proximitat , amb traçabilitat – d’on venen,
de que estan fets,.., - , i la majoria de la gent no té clar les més de les
vegades el que s’està posant a la boca, oi?
https://cvc.cervantes.es/literatura/cuadernos_del_norte/pdf/50/50_94.pdf
https://www.facebook.com/hernan.nutricion/photos/a.366863407080183/884559345310584/?type=3
https://www.youtube.com/watch?v=73du-CqCwew
Dissortadament a dia d’avui HI HA MOLTES PERSONES que NO ES PODEN permetre
una alimentació “ natural”, aquí i ara, el
menjar bé és un luxe a l’abast d’una minoria.
Cal insistir en reclamar els drets civils, socials, cívics, eliminats en bona part amb l’aprovació de l’IPREM
pel PSOE, mantingut i àdhuc empitjorat pel PP, i declarat vigent per l’inefable
Pedro Sánchez Pérez-Castejón (Madrid, 29 de febrer de 1972). També, també, els
drets polítics fortament limitats per la Llei Mordassa. Per damunt de tot però, cal reivindicar que la política col·loqui NOVAMENT a les persones en el lloc central.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
Exercint el seu dret de rèplica ens ajuda a contrastar la informació