EL NADAL DE JAVIER GERARDO MILEI PER ALS ARGENTINS

 

El  SMI  ( salari minin  interprofessional )  a l’Argentina era de 118.000 pesos, i el canvi oficial fins al 12.12.2023 amb el dolar era de 366,4500 Pesos , per 0,8300 $, Dolares,  després de la devaluació duta a terme per  Javier Gerardo Milei ( Buenos Aires, 22 de octubre de 1970) és de 801,0500 Pesos Argentinos, per 0,0012 $ , Dolares.

Les previsions més optimistes preveuen una inflació del 30% a mes de desembre que es podria duplicar 60% al mes de gener de 2024

https://www.bbc.com/mundo/articles/cgl67jzrn5vo

Les conseqüències per a la majoria dels argentins suposen una reducció de la bossa de la compra –  una única menjada al dia   -.

https://infocielo.com/politica-y-economia/en-la-nacion-mas-quieren-convencer-que-comer-una-vez-al-dia-esta-bien-n777442

L’angoixa dels argentis és creixent:

https://apnews.com/world-news/general-news-632c4685e31d98b021ee5a8f42f08218

Milei,  ja ha  dolaritzar l'economia, està a favor de les armes i de  facilitar  la compra/venda  d'òrgans humans, defensa públicament  eliminar la sanitat pública, o almenys reduir molt la intervenció de l'Estat. En relació a la qüestió de les drogues també ha estat tan clar com polèmic: "Per mi, si et vols drogar fer el que vulguis. Droga't, fes tot el que vulguis. Mentre que jo no hagi de pagar el compte. Perquè jo qui sóc per ficar-me en allò que fa amb la seva vida”.

Milei, que s’omple la boca dient que no és ningú per ficar-se a la vida dels altres, canvia radicalment però,  quan es tracta d'una dona el President, d’ultradreta en aquesta matèria,  està en contra de l’avortament,  i  les dones argentines, que han lluitat durant anys i per aconseguir  despenalitzar l'avortament, ara poden perdre aquest dret amb la seva victòria.

Perquè, en contra del que exposa en molts altres àmbits, creu falsa la llibertat de les dones per triar sobre els seus cossos, i entén que avortar és un assassinat. Més enllà, si fos per ell, obligaria les dones a tenir fills.

El Nadal  a l’Argentina haurà de ser pacífic, malgrat que vol “ reduir al mínim l’estat”, ja ha publicat un avis:


Si li posen fàcil, aplicarà la SOLUCIÓ PALESTINA, acabarà amb la pobresa a l’Argentina a trets.

Feliços els argentins perquè ells veuran – aviat – a Déu!

 

 

Comentaris