TROBADA A L’ESTANY . MOIANÈS. “ TEMPUS FUGIT “.

 

Dijous 24.1.2024, estàvem convocats al Grau de l’Estany per retrobar-nos amb la “ parella romànica” , feia anys, des d’abans de la pandèmia que no ens veiem personalment.

En el camí se’ns encongia l’ànima al veure l’estat extrem en que es troba la vegetació.

Constatàvem que  el hardware patia l’obsolescència programada, que el Creador havia previst, i que  el Software , paral·lelament s’anava desactualitzant , mantenien però quasi intactes les nostres rutines, en el cas de la “ parella romànica “ :

https://indretsescbergueda.blogspot.com/

https://tribunaberguedana.blogspot.com/

....

En el meu cas, continuava amb :

https://coneixercatalunya.blogspot.com/

https://latribunadelbergueda.blogspot.com/

https://totsonpuntsdevista.blogspot.com/

https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/

Els blogs de guimera.info

...

Decidíem, si l’Altíssim no disposa altra cosa, que  ens convocaríem de forma més “ regular “.

Ens acomiadàvem desprès del dinar, i preguntàvem als de Grau si podríem veure la Marededéu de Llet, i ens deien que si, que l’església estaria obert, i el Monestir tancat.

L’església estava tancada amb pany i forrellat,  en feia una fotografia per deixar-ne constància, i abans de retornar al Vallès Occidental,  feia un tomb, l’edifici de les antigues escoles,...



Camí de Moià  retratava Magadins Nou.


 I , crec que Montví de Dalt – no ho puc afirmar, perquè únicament podia fotografiar-la parcialment, li ho preguntaré al Director de la Galeria Fotogràfica del Moianès, Feliu Añaños Masllovet


L’enllaç al Pla Especial del catàleg de les masies i cases rurals de Moià, no funciona.

https://www.escapadarural.com/casa-rural/barcelona/magadins-nou

El Google Maps, diria que confirma que es tracta de Montví de Dalt:

https://www.google.com/maps/place/08180+Moi%C3%A0,+Barcelona/@41.824135,2.095832,199m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x12a4e6c545d69029:0xb6836d55762ab1c!8m2!3d41.8099481!4d2.0971693!16s%2Fg%2F11cn69j34h?entry=ttu

La temperatura 16 graus al sol, baixava fins als 13 quan passàvem les fondalades ombrívoles camí de Sant Feliu de Codines,  19 graus marcava a Caldes de Montbui, quan passaven pocs minuts de les 17,00 i  la mateixa temperatura quan arribàvem a Castellar del Vallès.

Li demanàvem moltes coses a la Marededéu de la Llet de l’Estany des del carrer,  la pluja era una d’elles,  per descomptat.  


https://coneixercatalunya.blogspot.com/2010/06/santa-maria-de-lestany-moianesbages.html

 Que la  Marededéu     i  Sant Antoni de la Sitja,  elevin a l’Altíssim la pregaria dels  armenis,   amazics ,  gitanos, aragonesos, asturians , valencians,  bascos,  aranesos , gallecs, catalans, corsos, escocesos, ucraïnesos , gal·lesos, palestins , hawaianesos,  jueus,   africans , sud-americans ,  afganesos, inuits,   saharauis  ... ,   i tots els col·lectius minoritzats i reprimits, Senyor; allibera el teu poble!!!

«A qui no es cansa de pregarDéu li fa gràcia»

Comentaris

  1. Anònim1/26/2024

    Bon treball amic Antonio per recordar amb un bon dinar i una extensa xerrada. Esperem repetir experiéncia.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Exercint el seu dret de rèplica ens ajuda a contrastar la informació