CERQUEM DADES DE J. GAMUNDI QUE RETRATAVA L’ESGLÉSIA D’UNHA, ADVOCADA A SANTA EULÀLIA. NAUT D’ARAN

 

Trobava un fotògraf J. Gamundi – sense més dades, com és mal costum en aquest dissortat reialme -  que  retratava l’Església de Santa Eulàlia a Unha, Naut Aran .



https://calaix.gencat.cat/handle/10687/96487

Ens agradarà tenir noticia del nom propi, cognom matern, lloc i data de naixement i traspàs, i si fos possible una fotografia d’aquest J. Gamundi a l’email castellardiari@gmail.com

Trobem a la xarxa dades de “ persones  quina petjada es redueix a endegar el genocidi del poble palestí a Gaza i Cisjordània,  o a perseguir grups objectivament identificables,  SEMPRE per raons econòmiques, disfressades amb arguments jurídics,  o pitjor encara amb raonaments espuris clarament inspirats e l’ideari feixista, i per descomptat llistes quasi infinites  de corruptes, presumptes i/o convictes, com és habitual en aquest dissortat reialme, oi?

De Santa Eulàlia d’Unha se’n ha escrit força :

https://www.enciclopedia.cat/catalunya-romanica/santa-eularia-dunha-salardu

https://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=8633

https://www.artmedieval.net/castella/Lleida/unha.htm

https://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=8633

https://www.visitnautaran.com/ca/pdi/santa-eulalia-de-unha/

 Que Santa Eulàlia   i   Sant Antoni de la  Sitja,  elevin a l’Altíssim la pregaria dels  , amazics, illencs,  gitanos, aragonesos, asturians , valencians,  bascos,  aranesos , gallecs, catalans, corsos, escocesos, ucraïnesos , gal·lesos, palestins , hawaianesos, afganesos, inuits ,  sahrauís ... , pescadors , pagesos, ramaders ,..    i tots els col·lectius minoritzats i reprimits, Senyor; allibera el teu poble!!!.

«A qui no es cansa de pregarDéu li fa gràcia»

 Si vius en un indret on tenen una llengua pròpia,  aprèn-la, enraona-la, defensa-la, no siguis estranger al teu propi país.

Comentaris