LE JOUR DE GLORIE EST ARRIVÉ!

 

Primer  de maig de 2024,  11 del mati, Santuari de la Marededéu de l’Ajuda de Balenyà. Le jour de gloire est arrivé !

Si hagués de fer un telegrama, ja sabeu que es paga per paraules,  reduiria tota l’explicació que us faré pel que diu al primer paràgraf.

Estava previst que el primer de maig de 2.024 a les 11,00  , en el marc incomparable del santuari de la Marededéu de l’Ajuda, es presentes un  segon volum de Goigs , obra de Sebastià Codina Padrós ( Muntanyola, Osona, 1929 ), que passava la seva infantesa al Mas del Bolet, al redós del santuari, on  deia la seva primera missa en acabar els estudis al seminari de Vic.

El record de la primera presentació per als afortunats que vàrem assistir és inesborrable:

https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2022/09/presentacio-dels-goigs-jesus-al.html

En aquesta ocasió hi havia – si això és possible – més persones.

Reprodueixo :

https://www.catalunyareligio.cat/ca/agenda/presentacio-goigs-deu-jesus-natzaret-maria-mare

Mn Sebastià Codina  Padrós  ( Muntanyola, Osona, 1929 ) , autor del llibre, començarà celebrant una MISSA d’ACCIÓ de GRÀCIES i en RECORDANÇA dels avantpassats.





Compartia espai amb la  CORAL DE VACARISSES,  que sota la direcció de l' Anna González Albalà interpretava la MISSA polifònica. 

Després es farà la PRESENTACIÓ del llibre “GOIGS A DÉU, A JESÚS DE NATZARET I A MARIA, LA MARE DE JESÚS”, de Sebastià Codina Padrós i un grup d’amics, a càrrec de MOSSÈN JOAN TORRA BITLLOCH, Rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià i Rector de Vacarisses.


Es farà ofrena d’un exemplar a cada cap de casa, per gentilesa de la Universitat Europea IFM del Principat d’Andorra.


Havia de marxar, no podia però fer-ho, sense acomiadar-me almenys del Josep Torras Prat, al que felicitava per l'esplèndida organització de l'acte, i al que demanava  que trasllades el meu agraïment al Tià, que gaudia avui del seu jour de gloire!

M'aturava per retratar el Santuari.


I, feia via cap  a Castellar del Vallès,  curull d'emoció. 


Comentaris