CAN PRAT DE LA VALL. SANTA PAU. LA GARROTXA

 

L’Olga Sacrest i Roca,  publicava l’any 1984 una  fotografia del  gran casal  de  CAN PRAT DE VALL,  situat a l'entrada de la Vall de Santa Maria dels Arcs.



https://invarquit.cultura.gencat.cat/card/10916

Està format per diferents cossos que envolten un pati. Disposa de planta i un pis, excepte el cos on hi ha ubicada l'entrada, que disposa d'un segon pis.

El seu estil és eclèctic, amb finestres imitant l'estil gòtic i romànic, del que ens agradarà tenir noticia de l’autor a l’email castellardiari@gmail.com

 

Després d'una gran restauració interior, de la que ens agradarà tenir noticia de l’autor a l’email castellardiari@gmail.com  , serveix de segona residència.

Annexa al casal hi ha una petita masoveria amb pallisses i corts.

Santa Pau, Olot,   la Garrotxa, Girona, Catalunya,  disposen – encara – d’un interessant Patrimoni Històric, que cal documentar amb rigor, i que és sens dubte el  nostre MILLOR  actiu . 

Hi ha un públic per aquest turisme de “ cultura”  que espera amb ànsia poder gaudir de les “ ciutats humanes “ de Catalunya.

El turisme de sol, alcohol – i altres excessos – està bé, i molt bé a Barcelona i al litoral.

A la memòria de les víctimes  del  genocidi jueu,  del tràfic de persones, del narcotràfic, de la corrupció endèmica i sistèmica, de la desatenció sanitària  i social que per manca de recursos econòmics - regalats pels " caïnites "  a les classes " altes" del REINO - ha fet augmentar a Catalunya la mortaldat i la morbiditat,   .... ,

 La reinstauració del virregnat  no és una bona noticia per a Catalunya 

Senyor, teva és la venjança.

Comentaris