ORATORI DE LA SAGRADA FAMÍLIA. BATET. OLOT. LA GARROTXA

 

L’Olga Sacrest i Roca( Olot, la Garrotxa 16 de juny de 1960 ) retratava l’any 1985,  Oratori de la Sagrada Família a Batet. Olot. La Garrotxa



Cèsar August Torras i Ferreri (Barcelona, 5 de juliol de 1851 - 22 de juny de 1923) ens deixava aquesta nota;  és una petita capelleta alçada fa pochs anys, en qual interior hi ha sols el lloch pera l'altar.

 Damunt d'aquest hi està representada la Sagrada Família, y als costats Sant Pere y Sant Isidre.

Un reixat tanca la capella.

 Al celebrar-s'hi la missa, en els aplechs y festes marcades, els oyents estan a l'aire lliure y sols el celebrant resta cobert al peu de l'altar y dins l'oratori.

https://invarquit.cultura.gencat.cat/card/10343

El Pere Costa Maso, en publicava una fotografia


https://www.facebook.com/photo?fbid=8363192220434928&set=pcb.10159878884656174

La Garrotxa, Girona, Catalunya,  disposa – encara – d’un interessant Patrimoni Històric, que cal documentar amb rigor, i que és sens dubte el  nostre MILLOR  actiu .

Hi ha un públic per aquest turisme de “ cultura”  que espera amb ànsia poder gaudir de les “ ciutats humanes “ de Catalunya.

El turisme de sol, alcohol – i altres excessos – està bé, i molt bé a Barcelona i al litoral. 

A la memòria de les víctimes  del  genocidi jueu,  del tràfic de persones, del narcotràfic, de la corrupció endèmica i sistèmica, de la desatenció sanitària que per manca de recursos econòmics - regalats a les classes " altes" del REINO - ha fet augmentar a Catalunya la mortaldat i la morbiditat,   .... ,

Senyor, teva és la venjança.

Comentaris