EL SÒSIA DE TRUMP

 

Els hereus d’Eleazar ben Yair,  tornaven a reviscolar gràcies en bona part als modes antidemocràtics de govern, i al sistema econòmic capitalista, el seu mètode de treball  era  simple i  senzill “ que la mà esquerra no sàpiga què fa la dreta”.

El 3 d’octubre  2020 els mitjans de premsa recollien la noticia ; el presidente de EE.UU. ha sido trasladado “por precaución” a un hospital militar

https://www.lavanguardia.com/internacional/20201002/483802767236/donald-trump-hospitalizado-por-coronavirus.html

Les arrels germàniques, i els detalls” inexplicables”   que donarien com a conseqüència l’imperi Trump, van marginar-los  de la vida social fins a l’extrem que els perfils de Trump publicats a The New York Times el 1973 i el 1976 van informar erròniament que s'havia graduat el primer de la seva classe a Wharton, quan en realitat mai no havia arribat al quadre d'honor de l'escola. El 2015, l’advocat de Trump, Michael Cohen, va amenaçar la Universitat de Fordham i l’Acadèmia Militar de Nova York amb accions legals si publicaven els expedients acadèmics de Trump.

Trump  - com bona part  dels més significats  feixistes, cleptofeixistes , i neonazis -   va eludir les seves obligacions militars   - va obtenir quatre ajornaments per a estudiants del Servei militar. El 1966, es va considerar apte per al servei militar segons un examen mèdic, i al juliol de 1968, una junta de reclutament local el va classificar com a apte per a servir. A l'octubre de 1968, va ser diferit mèdicament i classificat com a 1-Y (no qualificat per al servei excepte en cas d'una emergència nacional). El 1972 va ser reclassificat 4-F a causa d'esperons ossis, que el van desqualificar definitivament del servei

 https://es.wikipedia.org/wiki/Fred_Trump

https://ca.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump

Les seves accions racistes,  entre moltes el recolzament dels exercicis de  “tir als negres”  l’havien fet candidat a l’execució.

https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2020/09/quan-hi-ha-de-real-en-el-genere-negre.html

I, com estava previst l’acció es va dur a terme.

Com també estava previst,  un dels sòsies,  va ser conduit a l’Hospital Militar  la resta amics lectors ja la sabeu.



Potser no està mort, el que és segur en cas contrari, és que els seus dies de vida estan comptats.

Comentaris