QUE EN SABEU DE L’EDIFICI DEL “ CAMPANAR” DE CANOVELLES?. EL VALLÈS ORIENTAL

 

Retratava el Campanar de Canovelles del que trobava una minsa informacions, entre la que no sabia veure, qui vaser el promotor, qui l’autor i quina va ser la finalitat de la construcció en  el seu moment.




A la pàgina de l’ajuntament  expliquen que el Campanar de Canovelles és un equipament polivalent amb una estructura bàsica d'arts escèniques de petit format situat al casc antic de Canovelles.

 

Amb una dotació mínima d'escenotècnia, llum i so, l'equipament dona cabuda a activitats culturals i festives tant pel que fa a les entitats de Canovelles com als serveis municipals.

 

Els espais que gaudeix són el hall d'entrada espai on estan els lavabos; la sala d'activitats, amb l'escenari a la italiana de dimensions de 8 x 4 metres; dos camerinos amb dutxes i lavabos; sala de comandament i dos petites sales al primer pis.


 Apart la torre del campanar,  dóna servei horari puntualment.


Llegia :

 

https://www.yumpu.com/it/document/read/13154134/noms-i-llocs-de-canovelles-estela-ajuntament-de-


L’edifici fou construït l’any 1967. Cap dada del promotor, ni de l’autor,  Sou pregats de fer-nos-ho saber a l’email castellardiari@gmail.com


El rellotge i les campanes son les del Santuari de Bellulla.

http://coneixercatalunya.blogspot.com/2019/01/in-malae-memoriae-del-santuari-de.html

http://coneixercatalunya.blogspot.com/2012/03/historia-de-canovelles-la-mare-de-deu.html

https://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/910924-mare-de-deu-de-bellulla-punt-final.html?app_id=106


L’edifici va exercir com escola.

Entenem que en substitució de la que hi havia a l’edifici de l’antic ajuntament , del que tambe agrairem tenir dades del promotor i de l’autor a l’email castellardiari@gmail.com  per incloure’l a la relació d’edificis escolars anteriors a la dictadura franquista. 





Demanarem més informació a ;  canpalots@canovelles.cat

 

Comentaris

  1. Anònim5/10/2022

    El va donar o pagar la Sra Recolons... La campaña es de la ermita de Bellulla.... Aquest es coses no les diuen els ajuntaments.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Exercint el seu dret de rèplica ens ajuda a contrastar la informació