TENIU IMATGES DE LA CAPELLA ADVOCADA A LA MAREDEDÉU DE LES GUILLERIES AL MAS SABASTES D’AMUNT?. VILADRAU.

 


Llegia de Sabaters d’Amunt  que és una masia distribuïda en forma d’ela.

Té dues plantes amb coberta de dos vessants i una torre de quatre plantes i coberta a quatre aigües.

La façana oest té tres portals, a la llinda de la finestra nord hi ha datat 1787, i a la de la finestra oest de la torre: “Joan Sabatés 1704”.

El mas va funcionar com a residencia d’avis fins al 2000, i com a Hostal la Guineu.

Cap referència a la Mare de Déu de les Guilleries de Sabaters d’Amunt. Escrivíem suara, la practica religiosa ha caigut de forma exponencial,  algunes de les capelles i oratoris no es conserven, o no es dediquen a la seva funció primigènia, malgrat això, ens agradarà rebre’n imatges a l’email castellardiari@gmail.com  

https://parroquiadeviladrau.wordpress.com/historia/

La dictadura feia una excel·lent feina destructiva, que amb un petit esforç podem revertir en gran mesura, esperem les vostres aportacions a l’email castellardiari@gmail.com

Que  la Marededéu   i   Sant Antoni de la  Sitja,  elevi a l’Altíssim la pregaria dels  , amazics, illencs,  gitanos, aragonesos, asturians , valencians,  bascos,  aranesos , gallecs, catalans, corsos, escocesos, ucraïnesos , gal·lesos, palestins , hawaianesos, afganesos, inuits ,  sahrauís ... , pescadors , pagesos, ramaders ,..    i tots els col·lectius minoritzats i reprimits, Senyor; allibera el teu poble!!!.

«A qui no es cansa de pregarDéu li fa gràcia»

Si vius en un indret on tenen una llengua pròpia,  aprèn-la, enraona-la, defensa-la, no siguis estranger al teu propi país.


Comentaris