SABEU QUI VA SER EL PROMOTOR I L’AUTOR DE LA CASA DE CA L’HARINAS DE VILASSAR DE MAR?. EL MARESME

 

La Rosa Maria Andrés Blanch, retratava l’any 1987,  la casa de número 33 del carrer de Montserrat de Vilassar de Mar, a la comarca del Maresme, que s’aixecava – si em de creure el que ens diu Patrimoni Gencat, Sense autors ,   amb nocturnitat i sense que ningú, veïns i/o autoritats se’n adonessin- .   Ens agradarà tenir noticia de l’autor a l’email castellardiari@gmail.com , per als catalans, documentar amb rigor el Patrimoni històric és un imperatiu ètic.



https://calaix.gencat.cat/handle/10687/88274

El cens de Vilassar l’any 1900 era de 2953 ànimes,  que es duplicaven l’any 1970 en que consten 5736 veïns,  que es quadrupliquen al cens de 1990 en que consten 12136 , estancava l’any 2023 amb 21.055 habitants de dret. Trobar vilassarencs , amb pares, avis, besavis, rebesavis,.., nascuts a Montornès, és més difícil que trobar un polític honest.

El món viu un moment especialment complicat, per aquesta raó,  aprofitem per deixar constància de les víctimes  del  genocidi jueu,  del tràfic de persones , del narcotràfic - que finança Partits Polítics, enriqueix  a uns quants i assassina a masses -  , de la corrupció endèmica i sistèmica, de la desatenció sanitària  i social que per manca de recursos econòmics - regalats pels " caïnites "  a les classes " altes" del REINO - ha fet augmentar a Catalunya la mortaldat i la morbiditat,   .... ,

 La reinstauració del virregnat  no és una bona noticia per a Catalunya

Senyor, teva és la venjança.

Comentaris